Een bijzondere Glamping ervaring

Voel u zo vrij als Pipo de Clown en zijn Mamaloe. Onze Tante Keet pipowagen biedt de sfeer van boerenbonten gezelligheid. Het is een opvallende glamping accommodatie voor maximaal 2 personen. Tijdens uw verblijf geniet u van het prachtige uitzicht op de landerijen en onze kleinschalige Jachthaven de Lindehoek. Gelegen nabij het Nederlandse Venetië Giethoorn, het dorpje Ossenzijl en het natuurgebied de Weerribben-Wieden.  

Tante Keet biedt het vrijheidsgevoel van kamperen, terwijl u ook geniet van glamping comfort. Wanneer u Tante Keet huurt voelt het een beetje alsof u terug gaat in de tijd. Ze is boerenbont authentiek en vrolijk, dat zult u direct ervaren zodra u Tante Keet binnenstapt. 


Tarieven Tante Keet

Onderstaande prijs per nacht is inclusief toeristenbelasting,  eindschoonmaak, gratis gebruik toiletgebouw en douches, Porta Potti, keukenbenodigdheden, elektrische verwarming, bad/bedlinnen en een opgemaakt bed bij aankomst.
Verhuurprijs per nacht geen verschil tussen 1 of 2 personen.  Verblijf is inclusief gratis koffie-thee gebruik en kakel verse eitjes van onze kippen. Wij verhuren ook
 Kano's. Zo kunt u vanaf Tante Keet via de rivier De Lende, de waterrijke omgeving, met haar vele authentieke bruggetjes, dorpjes, vele verborgen juweeltjes en dieren op en in het water verkennen. 


Prijs per nacht

70,00 euro

Weekend vrijdag t/m zondag

130,00 euro

Weekend vrijdag t/m maandag

180,00 euro

Midweek maandag t/t vrijdag

220,00 euro

Week (7 nachten)

315,00 euro

Kano verhuur halve dag

15,00 euro

Kano verhuur hele dag

25,00 euro

Honden zijn niet toegestaan.

Zin gekregen in een Tante Keet vakantie?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op, of boek uw tante Keet vakantie HIER.


Tante Keet binnen en buiten in beeld: